2016-02-12 08:38:13• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Kos - Csodálatos napnak ígérkezik a mai

Napi horoszkóp február 12-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos: III. 21. - IV. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Csodálatos napnak ígérkezik a mai, és ha ön egyedülálló, most könnyedén ismerkedhet. Ne ítélkezzen elhamarkodottan, kellemes csalódás érheti, ha esélyt ad valakinek, akkor is, ha elsőre nem találja különösebben vonzónak az illetőt.

Bika: IV. 20. - V. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Kellemesen alakul a napja, de csak akkor, ha képes rugalmasan viszonyulni a gyorsan változó eseményekhez. Ne legyen makacs, keressen kompromisszumos megoldásokat!

Ikrek: V. 21. - VI. 21.
A Kos jegyében álló Hold miatt belső harmóniát és elégedettséget érezhet, és remek ötletei adódnak. Ennél a holdállásnál a szerelmi energiák is erősödnek, ha ön egyedülálló, akkor használja ki az alkalmat, és menjen el este szórakozni!

Rák: VI. 22. - VII. 22.
A Hold a Kos jegyében áll. Most érzékenyen, sőt szeszélyesen reagál a változásokra, nyugalomra vágyik, a mai nap pedig kimondottan eseménydús lesz... Délután ügyeljen rá, hogy elkerülje a vitákat, mert ma rosszul viseli a kritikát.

Oroszlán: VII. 23. - VIII. 22
A Hold a Kos jegyében áll. Az életet ismét vidámabbnak és könnyebbnek látja. A mai este legyen a szórakozásé, és ne hagyja, hogy mások elrontsák az örömét.

Szűz: VIII. 23. - IX. 22.
Nagy az öröme, mert végre be tud fejezni egy feladatot, amit már régóta halogatott. Elégedett lehet a teljesítményével! Ma egy igazán romantikus estét tölthet el a kedvesével.

Mérleg: IX. 23. - X. 22.
A Hold a Kos jegyében áll, ez nagyon kedvezően hat önre. Ma mindenkit felvidít, akivel csak találkozik. Sok bókot is kap, ha egyedülálló, akkor ma jó eséllyel társra találhat.

Skorpió: X. 23. - XI. 21.
A Hold a Kos jegyében áll. Most igazán kiegyensúlyozott, tele van energiával, optimistán tekint a jövőbe. Van is rá oka: a kemény munka gyümölcse most kezd beérni, komoly elismerésben lehet része a munkahelyén.

Nyilas: XI. 22. - XII. 21.
A Kos jegyében álló Hold önben is fokozza a szerelmi energiákat. Csodálatos estét tölthet a kedvesével, ha még nem élnek együtt, akkor az összeköltözés is szóba kerülhet...

Bak: XII. 22. - I. 19.
A Hold a Kos jegyében áll. Hiba lenne, ha túl sokat vállalna, mert most érzékennyé válik, és idegesen reagál a stresszre. Este maradjon otthon, halkítsa le a telefonját, pihenjen, most egyedüllétre van szüksége.

Vízöntő: I. 20. - II. 18.
A Kos jegyében álló Hold kedvezően hat önre. Nagyon békés hangulatban van, nehéz kihozni a sodrából. Valamilyen vitás helyzet mégis adódik, ám önnek sikerül elkerülnie, hogy veszekedés robbanjon ki a dologból.

Halak: II. 19. - III. 20.
A Hold a Kos jegyében áll. Ön most nem szívesen foglalkozik a problémákkal, pedig attól, hogy nem vesz tudomást róluk, még nem szűnnek meg létezni... Ne halogassa a szembenézést, teremtsen tiszta helyzetet! Ha nem tudja, merre induljon tovább, kérjen tanácsot a barátaitól!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: